Через пожежу в будівлі на Львівщині, згоріло дві тонни зерна (ФОТО)

Крім того, вогонь знищив дах та перекриття, скутер, мопед, речі домашнього та побутового вжитку

ФОТО: ДСНС у Львівській області

Вогнеборці-добровольці та рятувальники ліквідували пожежу в господарській будівлі у Червоноградському районі, що на Львівщині. Про це повідомляє пресслужба ДСНС у Львівській області.

"12 травня о 08:45 надійшло повідомлення про пожежу в с. Мукані Червоноградського району в дерев'яно-цегляній господарській будівлі.

До місця події виїхали вогнеборці місцевої пожежної команди с. Оглядів, а також пожежні підрозділи м. Радехів та сел. Лопатин", - йдеться у повідомленні.

Фото: ДСНС у Львівській області

На момент прибуття пожежних, дах був охоплений вогнем, оскільки вогонь швидко поширився дерев’яними конструкціями будівлі. Існувала загроза перекидання загорання на поруч розташовані житловий будинок та іншу господарську будівлю.

Фото: ДСНС у Львівській області

ФОТО: ДСНС у Львівській області

Пожежа спричинила сильне задимлення. Вогнеборці працювали у спеціальних апаратах захисту органів дихання та зору. О 09:51 пожежу було локалізовано, та о 10:26 ліквідовано.

Читайте також: раніше через пожежу у житловому будинку на Львівщині, ледь не спалахнули поруч розташовані будівлі

Внаслідок пожежі вогонь знищив дах та перекриття на площі 60 кв.м, скутер, мопед, речі домашнього та побутового вжитку на площі 25 кв.м, а також 2 т пшениці та ячменю.
До ліквідації пожежі залучили 10 чоловік особового складу та 3 одиниці спецтехніки.
На щастя, ніхто не постраждав. Причини та обставини пожежі встановлюються

varta1.com.ua: Новини

Ілона Мартинюк

Читайте також