Держпродспоживслужба заявила, що українцям продають масло з неіснуючого «Пустомитівського молокозаводу» (ФОТО)

Держпродспоживслужба заявила, що українцям продають масло з неіснуючого «Пустомитівського молокозаводу»

Фото: Держпродспоживслужба

Головне управління Держпродспоживслужби в Рівненській області повідомляє, що на адресу ГУ Держпродспоживслужби в областях надходять звернення від споживачів, щодо неналежної якості масла селянського солодковершкового та масла селянського екстра виробник ТОВ “Пустомитівський молокозавод”, що розташований за адресою: с. Пустомити, Гощанський район, Рівненська область.

Згідно даних державного реєстру потужностей операторів ринку на які видано експлуатаційні дозволи в Рівненській області, оператор ринку ТОВ “Пустомитівський молокозавод” (с. Пустомити, Гощанський район, Рівненська область) не отримував експлуатаційного дозволу на виробництво та зберігання харчових продуктів тваринного походження.

Спеціалістами Головного управління Держпродспоживслужби в Рівненській області 07.04.2022 було здійснено виїзд до ТОВ “Пустомитівський молокозавод”, що розташований за адресою: с. Пустомити, Гощанський район, Рівненська область. Під час чого встановлено, що будівля ТОВ “Пустомитівський молокозавод” перебуває у напівзруйнованому стані, територія занедбана. За результатами виїзду встановлено що за вказаною адресою виробництво не проводиться. Фальсифіковану продукцію під маркою ТОВ “Пустомитівський молокозавод” виробляють на невстановлених потужностях.

Фото: Держпродспоживслужба

Головним управліннями Держпродспоживслужби в Рівненській області передано  матеріали до Головного управління Національної поліції в Рівненській області стосовно незаконної діяльності даного підприємства.

Читайте також: українські правоохоронці викрили масову підробку ліків для онкохворих та ВІЛ-інфікованих.

«Уникайте придбання вищезазначеної продукції і у разі виявлення в обігу повідомляйте Держпродспоживслужбу», зазначається у повідомленні.

varta1.com.ua: Новини

Володимир Садовий