Дещо покращилася: яка ситуація зі світлом на Львівщині сьогодні

Перебоїв з постачанням тепла нема.

Енергетична ситуація на Львівщині дещо покращилася. Про це у ранковому зведенні 27 листопада повідомив голова Львівської обласної військової адміністрації Максим Козицький.

«Зараз одночасно користуватися електроенергією та водою можуть 50% споживачів Львівської області. Перебоїв з постачанням тепла нема. Без електроенергії 718 населених пунктів нашої області, 314 без живлення частково», - йдеться у дописі.

Також за даними очільника ОВА, станом на цю годину є можливість подавати світло, воду та тепло у кожну домівку Львівської області, але в енергосистемі України не вистачає потужності для цього.

«Це наслідок масованого ракетного удару, який ворог завдав по всій країні 23 листопада. Нагадаю, усі області живляться від однієї енергосистеми. Якщо довго нема світла, зарядити ґаджети, загрітися і випити чогось теплого можна у Пунктах Незламності, які розгорнули у всіх районах нашої області. Їхні адреси повідомляють органи місцевого самоврядування. Також оголошення з адресами вивішують у населених пунктах», - додав Козицький.

Раніше в Укренерго дали оптимістичний прогноз щодо відновлення електропостачання

varta1.com.ua: Новини

Ярошенко Олена