Дістав з шафи гранату та погрожував поліції: на Львівщині суд покарав чоловіка

Як його покарали

Фото ілюстративне

На Львівщині суд виніс вирок 36-річному чоловіку, який погрожував гранатою працівникам поліції. Він отримав вирок – понад 5 років позбавлення волі. Про це повідомили 25 травня у прес-службі прокуратури Львівської області.

«За публічного обвинувачення прокурорів Жовківської окружної прокуратури раніше судимого 36-річного чоловіка засуджено за погрозу вбивства щодо працівників правоохоронних органів у зв’язку з виконанням ними службових обов’язків», - йдеться у повідомленні.

Метою візиту правоохоронців було виконання вироку суду, яким обвинуваченого засуджено до покарання у виді позбавлення волі.  Усвідомлюючи причину візиту, фігурант дістав з шафи гранату та почав погрожувати працівникам поліції, що зірве її та повбиває усіх.

При цьому чоловік вимагав від правоохоронців щоб вони залишили його господарство.

Чоловікові за сукупністю вироків  призначено судом покарання у виді 5 років 7 місяців позбавлення волі, з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк 3 роки.

«Прокурори в суді довели, що у березні цього року в одному із селищ Львівського району на подвір’я до місцевого мешканця прибули працівники правоохоронних органів для виконання своїх службових обов’язків», - додали в прокуратурі.

varta1.com.ua: Новини

Ярошенко Олена