Досі невідома причина смерті: в Одесі загадково загинув чоловік і залишив записку з побажаннями (ФОТО)

У місті сталася незвична пожежа

ФОТО: скриншот з відео

В Одесі сталася незвичайна пожежа, яка супруводжувалася смертю людини. Водночас, зараз не зовсім зрозуміло, від чого загинув потерпілий. Загоряння відбулося сьогодні, 17 травня, о 04:53 на вулиці Юхима Геллера. Про це повідомили журналістам у прес-службі Головного управління ДСНС в Одеській області.

«По прибуттю на місце виклику рятувальниками було встановлено, що горить дах,  горище та домашнє майно у приватному будинку. Пожежу ліквідували о 05:34 на площі 15 кв. м», - розповіли в управлінні. 

Водночас місцеві Телеграм-канали повідомили, що у приватному будинку вибухнув газовий котел. На дверях будівлі знайдено заповіт, нібито написаний власником житла, із певними побажаннями. Зокрема, чоловік написав, що відмовляється від експертизи свого тіла, не хоче бути посмертним донором та похованим у землі. Наполягає на кремації і на тому, щоб його попіл розвіяли в будь-якому місці.

Раніше повідомлялося: у Львові пожежа в квартирі забрала життя людини (ФОТО).

Також у соцмережах пишуть, що чоловік нібито самостійно облив будинок легкозаймистою рідиною та підпалив, а його самого знайшли з пакетом на голові і в масці з трубкою, що вела до балону з азотом.

varta1.com.ua: Новини

Ілона Мартинюк