Львівщина 6 травня прощається із трьома загиблими Героями (ФОТО)

Вічна та світла пам'ять!

ФОТО: ілюстративне

Сьогодні, 6 травня, Львівщина прощається із трьома захисниками. Михайло Пахолків, Роман Бойко та Юрій Ільків віддали життя, боронячи Україну від російських окупантів. Про це повідомляє пресслужба Львівської ОВА.

  Михайло Пахолків

Мешканець села Струтин Золочівського району. Він був старшим водієм артилерійської батареї аеромобільного батальйону, старшим солдатом.
Загинув 1 травня 2024 року поблизу населеного пункту Новоселівка Перша Покровського району Донецької області. Захиснику було 33 роки.

  Роман Бойко

Житель селі Нижні Гаї Дрогобицького району. З початком повномасштабної війни вже 4 березня 2022 року чоловік отримав повістку і був мобілізований до лав Збройних Сил України. Відтоді захисник перебував на передових позиціях фронту. 24 квітня 2024 року Роман востаннє був на зв’язку. З 26 квітня він вважався безвісти зниклим, однак згодом рідні отримали підтвердження його загибелі.

  Юрій Ільків

Житель села Раневичі Дрогобицького району. У 2014 році був учасником Революції Гідності. В період з 15 липня 2015 року до 8 липня 2016 року був учасником АТО та захищав Україну на Бахмутському напрямку фронту. Мав звання молодшого сержанта-гранатометника. Під час повномасштабного вторгнення ворога долучився до лав 24 ОМБр імені короля Данила. З 7 березня 2022 року Юрій вважався безвісти зниклим. 19 квітня 2024 року стало відомо, що воїн загинув.

varta1.com.ua: Новини

Ілона Мартинюк

Читайте також