Львівська митниця несподівано закрила два пости

Нардепи звернулися за роз’ясненням в Держмитслужбу

ФОТО: ілюстративне

Львівська митниця закрила пости «Малехів» і «Запитів».

Про це повідомив заступник голови Комітету з питань фінансів, податкової та митної політики Верховної Ради України Ярослав Железняк.

«Позавчора в Комітеті провели зустріч з Європейською бізнес асоціацією, де в тому числі бізнес підняв питання про несподіване закриття деяких митних постів, таких як «Малехів» і «Запитів»… І дуже активно ходять чутки, що деякі заступники митниці таким прямолінійним методом вирішили збільшити трафік на інший близький до себе пост — «Муроване», — вважає нардеп.

Він додав, що разом із головою комітету з питань фінансів Данилом Гетманцевим надіслали з цього приводу звернення. Його адресували міністру фінансів Сергієві Марченку та виконувачу обов’язків голови Держмитслужби В’ячеславові Демченку. Депутати просять роз’яснити закриття митниць у Малехові та Запитові.

«Начебто керівництво митниці вже має швидко відновить роботу, але щоби точно не забули, разом із головою комітету відправили відповідне офіційне звернення. І що «швидко» — це впродовж днів, а не більше», — написав Железняк у соцмережах.

Нагадаємо, Верховний Суд дозволив одному селу вийти зі складу Львівської ОТГ.

varta1.com.ua: Новини

Ілона Мартинюк