Львівські поліцейські затримали заступника директора державного підприємства (ФОТО)

Посадовець попався на хабарі

Львівські поліцейські затримали посадовця лісгоспу на хабарі. Кошти фігурант вимагав у підприємців регіону.

Як повідомляє Департамент стратегічних розслідувань НПУ,  2 січня затримали заступника директора одного з лісгоспів області. Фігурант налагодив корупційний механізм безперешкодного відпуску деревини. В одного підприємця посадовець вимагав 20 000 гривень неправомірної вигоди.

Під час отримання другої частини коштів - 12 000 гривень - заступника директора лісгоспу затримали в одному із закладів громадського харчування. Раніше, у грудні минулого року, він отримав у завдаток - 6000 гривень.

Фігуранта затримали у порядку 208 Кримінального процесуального кодексу України. Вирішується питання про повідомлення йому підозри за ч. 3 ст. 368 (вимагання та отримання неправомірної вигоди) ККУ та обрання запобіжного заходу.

Як повідомляє прокуратура Львівської області, «на хабарі затримали заступника директора одного з держпідприємств Львівщини. Повідомлено про  підозру заступнику директора одного з державних підприємств лісового господарства Львівщини, який у той же час є головою комісії з припинення цього підприємства, в отриманні неправомірної вигоди (ч. 3 ст. 368 КК України)».

Фото: НПУ

Як повідомлялося, на Львівщині чиновник виправної колонії незаконно продав майно.

 

 

varta1.com.ua: Новини

Володимир Садовий

Читайте також