Мер міста на заході країни відмовився від премії, яку йому двічі пропонували депутати

Повага!

Міський голова Здолбунова Владислав Сухляк відмовився від премії, яку йому двічі на сесії Здолбунівської міської ради пропонували встановити депутати. Про це пише «ITV».

«Було подане це звернення, для того щоб ми сесією прийняли і встановили розмір премії міському голові», — депутат фракції «Батьківщина» Здолбунівської міської ради Олег Дацюк.

Владислав Сухляк дякує за цю пропозицію і відмовляється. Він посилаючись на війну відмовився від премії у 150 %, яку йому свого часу встановили депутати на сесії. Написав відповідну заяву. Таким чином зарплатня очільника громади зменшилась.

«Ні, військовий стан я ж сказав — не буду отримувати. До моменту військового стану міський голова отримував 39 42 тисячі гривень щомісячно. З березня місяця нарахування 25 тисяч з них відрахування податків і все. На руки 18 тисяч 907 гривень. Ось моя зарплата», — міський голова Здолбунова Владислав Сухляк.

«Ніде немає написано, що це є обов’язкова виплата. Премія це є стимулююча виплата. І голова має право від неї відмовитися. Ніхто в кінці року не буде її нараховувати», — сказала в. о. начальника фінансового управління Здолбунівської міської ради Олена Лабік.

Міський голова сказав, що навіть, якщо йому встановлять мінімальну премію, все одно від неї відмовиться: «Я цю премію не беру. Не користуюся нею. Відмовився сам, добровільно».

Мер покинув залу, а депутати проголосували за це звернення, лише чотири були «за», двоє проти — решта не голосувала або утрималась.

Рішення про преміювання мера не прийнято. 

Нагадаємо, чиновник з Волині скандально «засвітився» на морі.

varta1.com.ua: Новини

Ольга Чобіт