З нагоди Дня Соборності у Львові встановлять рекорд України

Розгорнуть найбільший прапор України із підписами військових, волонтерів і дітей

ФОТО: ілюстративне

У неділю, 21 січня, з нагоди Дня Соборності в центрі Львова встановлять рекорд України - студенти ліцею імені Героїв Крут розгорнуть найбільший синьо-жовтий прапор із тисячами підписів військових, в тому числі Головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного. Про це повідомляє Львівська міська рада.

Захід відбудеться о 14:30 на площі перед Оперним театром. Його приурочили до Дня Соборності України, проголошенню 105 річниці Акту Злуки Української Народної Республіки та Західноукраїнської Народної Республіки.

 До встановлення національного рекорду найдовший синьо-жовтий стяг подолав тисячі кілометрів Україною. Його підписали військові, які воюють на фронті, діти, волонтери, громадські та культурні діячі, освітяни.

«Шлях найціннішого прапора був непростий, адже він проїхав тисячі кілометрів з військовими капеланами та волонтерами, пройшов окопи, блокпости, їздив у медичному евакуаційному автомобілі, загалом відвідав 30 бригад ЗСУ і понад 20 міст України. А також побував у Верховній Раді, де його підписав Головнокомандувач Збройних Сил України Валерій Залужний», – йдеться у повідомленні.

Студенти ліцею імені Героїв Крут розгорнуть прапор на головній площі Львова, після чого буде зафіксовано рекорд України у категорії «Найбільший український прапор із побажаннями від військових та дітей, зібраних по всій Україні та лінії фронту».

Читайте також: на Львівщині встановили рекорд України з наймасовішого виконання колядки «Там, во Бахмуті»

Завершиться захід виступом військового оркестру Національної академії сухопутних військ ім. гетьмана Петра Сагайдачного.

varta1.com.ua: Новини

Ілона Мартинюк

Читайте також