На фронті загинув гірник з Львівщини, який разом із сином став на захист України

Ігор Кушнєр поліг у бою під Бахмутом

Фото: ДП "Львіввугілля"

У боротьбі з російським агресором загинув мобілізований на захист України колишній гірник очисного забою шахти «Відродження» Ігор Кушнєр, повідомляє ДП «Львіввугілля».

Ігор Володимирович Кушнєр народився 27 вересня 1964 року. З 2005 року по 2016 рік працював гірником очисного забою дільниці №4 на шахті «Відродження» ДП «Львіввугілля». Проживав у місті Соснівка, Львівської області. Учасник бойових дій. З початком війни долучився до лав ЗСУ.

На війні загинув батько військового медика з Луцька Ігор Кушнєр, який воював у складі 54-ї ОМБР імені гетьмана Івана Мазепи, повідомив його син, військовий медик з Луцька Олексій Кушнєр, який нині служить у 14 ОМБр імені князя Романа Великого, інформує  Волинь UA.

«Війна цього чоловіка, що міцно тримає мене на руках, закінчилась. Він повертається додому. У боях під Бахмутом загинув мій тато Ігор. Вдома його чекали дружина та дочка», – йдеться в повідомленні.

«Під час виконання бойового завдання поблизу Бахмута Донецької області загинув соснівчанин Кушнєр Ігор Володимирович 1964 року народження», – повідомила Червоноградська міська рада.

Фото: Волинь UA

Як повідомлялося, у запеклих боях під Бахмутом загинув захисник зі Львівщини.

 

varta1.com.ua: Новини

Володимир Садовий