На Луганщині загинув Захисник України з Львівщини Андрій Садовий

Зустріч Героя відбудеться 7 травня

На щиті в рідний край повертається Захисник з Львівщини Андрій Садовий.

Як повідомили у Новояворівській міській раді, Герой загинув 28 квітня під час виконання бойового завдання в районі населеного пункту Невське, Луганської області.

Садовий Андрій Петрович народився 10.08.1977 року у селищі Шкло. Навчався у Шклівській школі ім. Мар’яна Корчака. Після школи навчався у Новояворівському ПТУ-65 за професією будівельник.

27 лютого 2022 року повернувся з Польщі і пішов добровільно захищати Батьківщину. З перших днів війни служив у складі 66 Омбр. Був мінометником, пізніше у роздвідці. За час служби отримав 2 бойові контузії і після лікування повернувся у 1 ОСБ у складі 66 бригади.

Андрій Садовий захоплювався риболовлею та дуже любив збирати гриби.

У Захисника залишились мати Любов Олексіївна, дружина Леся, дочка Олена та син Дмитро. А також два брати Петро та Юрій і велика родина.

Молитовна зустріч Героя відбудеться  7 травня о 11:45 в м. Новояворівськ по вул. Шевченка, 2 (біля міської ради) та о 12:45 у селищі Шкло по вул. Львівська (поворот на Старичі).

Читайте також: на фронті загинув чемпіон Європи з важкої атлетики Олександр Пєлєшенко.

Прощання та чин похорону відбудуться о 13:00 в храмі Преподобної Параскеви та Св. Мученика Назарія селища Шкло. Поховають Героя на місцевому цвинтарі у селищі Шкло.

 

varta1.com.ua: Новини

Володимир Садовий