На Львівщині в декількох школах через спалах коронавірусу, учнів переводять на дистанційне навчання

У Червонограді

Фото ілюстративне з відкритих джерел

У зв’язку із зростанням захворюваності на коронавірусну інфекцію і серед дітей, ЧРВ ДУ “Львівський обласний лабораторний центр контролю та профілактики хвороб МОЗ України” рекомендував перевести на дистанційну форму навчання декілька класів міських закладів освіти, повідомили у Червоноградській міській раді.

Зокрема, це: 4-Б клас Червоноградської початкової школи, 8-А і 9-В — гімназії № 8, 1-А — гімназії № 12, 2-Б і 3-Б — гімназії № 3.

Учні цих класів до 16 вересня навчатимуться дистанційно.

За інформацією лікаря-епідеміолога Червоноградського районного відділу ДУ ”Львівський обласний лабораторний центр контролю та профілактики хвороб МОЗ України“ Людмили Гіль, в період з 1 по 7 вересня на території Червоноградської міської територіальної громади зареєстровано 129 лабораторно підтверджених випадків коронавірусної хвороби (попереднього тижня ця цифра коливалася в межах 80 осіб).

Медики пояснюють це, зокрема, сезонним чинником, активізацією міграційних потоків, оскільки чимало людей повернулося у місто після літнього відпочинку. Переважна більшість тих, хто захворів — дорослі. Частина з них була двічі вакцинована. Хвороба у таких людей протікає у легшій формі. За словами Людмили Гіль, перші її симптоми нагадують ознаки ГРВІ (загальна слабкість, підвищена температура, нежить, першіння в горлі).

Як повідомлялося, у Львові можуть запровадити масковий режим.

varta1.com.ua: Новини

Володимир Садовий