На Львівщині чоловік під час конфлікту на заправці погрожував гранатою (ФОТО)

Його затримали

Фото ілюстративне

На Львівщині правоохоронці затримали чоловіка, який погрожував гранатою клієнтам автозаправної станції. Про це 9 березні повідомили у прес-службі поліції Львівської області.

Вночі, 9 березня близько 00.30 до поліції надійшло повідомлення про те, що на одній АЗС у місті Трускавець Дрогобицького району між клієнтами виник конфлікт, під час якого один з учасників погрожував іншим гранатою.

На місце виїхали підрозділи поліції.

«Побачивши правоохоронців, зловмисник викрутив з гранати запал та викинув їх. Співробітники поліції затримали чоловіка в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України. В подальшому вибухотехніки вилучили гранату, ймовірно РГД-5, та запал, які скерували на експертне дослідження», - йдеться у повідомленні.

Особу затриманого встановлено – ним виявився 34-річний житель міста Борислав, який раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності.

Вирішується питання щодо повідомлення чоловіку про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.4 ст.296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України.

Читайте також: у харківському метро затримали жителя Львівщини з гранатою

За скоєне 34-річному жителю міста Борислава, який раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності, загрожує покарання – до семи років позбавлення волі. Правоохоронці встановлюють походження гранати.

 

varta1.com.ua: Новини

Ярошенко Олена