На Львівщині пара алабаїв роздерли пса (ВІДЕО)

Кажуть це вже не поодинокий випадок, жертвами могли стати люди

У середу, 24 травня у Дрогобичі на вулиці Грушевського трапився неприємний інцидент. Двоє собак породи алабай перебуваючи без намордників, повідка та без господаря посеред вулиці накинулися на пса меншої породи. Про це повідомляють очевидці у місцевих соцмережах.

На оприлюдненому відео видно, як двоє великих собак вільно біжать вулицею, несучи в зубах собаку, а поряд голосить господарка.

Коментаторів обурило відео, зокрема той факт, що пси доволі агресивної породи перебувають у місті без господарів та мають змогу нападати на собак.

«Треба щось робити з ними, адже наступною жертвою може бути чиясь дитина! Де поліція? Де муніципали?», - йдеться у дописі.

Також повідомляється, що це вже не перша жертва агресивних тварин. Інша користувачка оприлюднила відео та розповіла власну історію, де її тварина також стала жертвою цих собак. Власником алабаїв у соцмережах називають прізвище скандального місцевого підприємця, однак підтвердження цьому немає.

«Сьогодні приблизно в 10 годині. Я вийшла зі свого дому і приблизно через 50 метрів в сусідній вулиці на мою собаку накинулись собаки. Моя померла від втрати великої кількості крові, вони роздерли його як якусь іграшку. На обох собак були ошийники, але без намордників і господаря поруч не було. Я дуже прошу вас поширити цю інформацію, господар собак має бути покараний», - йдеться на іншому оприлюдненому відео за участі цих тварин.

Ввечері після розголосу ситуації на інцидент відреагували правоохоронці. Повідомляється, що тварин знайшли. Також є відео, де тварини йдуть з чоловіком та жінкою, ймовірно господарями.

«Псів знайшли. Поліція на місці. Чекаємо кінцевий результат», - йдеться у дописі.

Додамо, що нещодавно схожий випадок стався на Одещині. Тоді пес породи алабай покусав дитину та загриз сусідського собаку.

Читайте також: алабай покусав дитину та загриз сусідського пса: як покарають власницю

Власницю тварини покарали. На неї склали протокол за ч. 3 ст. 154 Кодексу України про адміністративні правопорушення за фактом утримання незареєстрованого собаки у місцях, де це заборонено відповідними правилами, що спричинило заподіяння шкоди здоров'ю людини

varta1.com.ua: Новини

Ярошенко Олена

Читайте також