На Львівщині рятувальники надавали допомогу грибникам, що потрапили в халепу (ФОТО)

«Тихе полювання» завершилось не так, як сподівалося

Фото ілюстративне

Впродовж доби 2 жовтня, рятувальники Львівської області  тричі виїжджали на надання допомоги людям, що пішли у ліс. Про це сьогодні, 3 жовтня, розповіли у прес-службі обласного ДСНС.

Так, зокрема, о 15:04 год., до рятувальників надійшло повідомлення про те, що поблизу села Верхнє Синьовидне, Стрийського району, під час збирання грибів в лісі заблукав 43-річний чоловік народження зі своєю 45-річною дружиною.

«О 16:27 год. рятувальники Славської пошуково-рятувальної групи, знайшли заблукалих у лісі поблизу с. Нижнє Синьовидне», — йдеться у повідомленні.

Фото: ДСНС

Інший випадок стався ввечері о 19:07 год. Рятувальникам надійшло повідомлення про те, що в місті Жовква, Львівського району, під час збирання грибів у лісі отримав травму ноги та не може самостійно рухатись 60-річний чоловік, мешканець м. Жовкви.

«Фахівці пожежно-рятувального відділення 17-ої державної пожежно-рятувальної частини м. Жовква надали потерпілому домедичну допомогу та з допомогою нош транспортували до карети швидкої медичної допомоги», — додали у рятувальників.

Цього ж дня, о 20:53 год., рятувальники отримали повідомлення про те, що поблизу села Рокитно, Яворівського району, під час збирання грибів у лісі заблукали 59-річний чоловік із своєю 59-річною дружиною. О 23:35 год. заблукалих знайшли та вивели з лісу.

Раніше повідомлялося, що синоптики попереджають про складні погодні умови.

varta1.com.ua: Новини

Ярошенко Олена