На Полтавщині лев напав та покусав чоловіка: потерпілий в реанімації

Що відомо про інцидент

ФОТО: Суспільне Полтава

У четвер, 29 червня, у селищі Котельва Полтавської області у приватному зоопарку чоловіка покусав лев.  Про це повідомляє «Суспільне».

Про стан постраждалого розповіла виконувачка обовʼязків завідувача реанімаційного відділення першої міської лікарні Полтави Світлана Пасюта. 

26-річного місцевого жителя після нападу тварини доправили до лікарні близько 16:00, медики поінформували про надходження пацієнта правоохоронців. Як каже Пасюта, потерпілий стабільний, його стан оцінюють ближче до середнього рівня тяжкості. 

«Все лікування у повному обсязі надається. Отримана травма – рвана рана правого передпліччя», – зазначила вона. 

Чоловік наразі перебуває в реанімації. 

Фото: Суспільне Полтава

Зʼясувалося, що лев покусав його на території готельно-розважального комплексу у селищі Котельва. Слідчі наразі встановлюють усі обставини події, проводиться відповідна перевірка. 

«29 червня близько 15:30 до Полтавського райуправління поліції надійшло повідомлення про травмування чоловіка. При виїзді на місце події встановлено, що тілесні ушкодження отримав місцевий 26-річний мешканець, якого медики із місця події госпіталізували до медичного закладу», – розповів речник Полтавського райуправління поліції Василь Зуб. 

Він зазначив, що кримінальне провадження щодо інциденту в зоопарку не розпочинали. У закладі, де стався напад, відмовилися від коментарів. 

varta1.com.ua: Новини

Ілона Мартинюк