На Рівненщині поліцейський вдарив порушника комендантської години: подробиці інциденту (ВІДЕО)

У поліції розпочато службове розслідування

ФОТО: скриншот з відео

У Квасилові Рівненської області поліцейський вдарив порушника комендантської години. Натомість, згодом у головному управлінні Нацполіції в Рівненській області почали службове розслідування щодо дій правоохоронця, який завдав удар чоловікові біля службового авто. Про це Суспільному повідомила речниця поліції Рівненщини Марія Юстицька.

Відео, як у селищі Квасилів поліцейський у присутності напарниці спілкується із чоловіком, а потім вдарив його, опублікували в одному з Телеграм-каналі. Громадянин після застосування сили продовжив розмову.

Як повідомила Суспільному речниця поліції, екіпаж приїхав на повідомлення, що невідомий під час комендантської години ходить під’їздом багатоповерхівки та стукає в кожні двері.

“Поліцейські на місці події встановили ймовірного порушника порядку. Під час розмови і стався інцидент, який зафільмував мешканець будинку. Керівництво главку одразу відреагувало на подію, розпочато службове розслідування”, — зазначила вона.

Читайте також: суд покарав псевдопрацівника ЛОВА, який підробив перепустку на пересування під час комендантської години

Відомості щодо цієї події внесли до Журналу єдиного обліку заяв та повідомлень, а в головному управлінні ініціювали проведення службового розслідування щодо дій правоохоронця.

varta1.com.ua: Новини

Ілона Мартинюк

Читайте також