На Вінничині підірвали автомобіль з офіцером поліції (ФОТО)

38-річний правоохоронець у важкому стані

Фото: ГУ Нацполіції у Вінницькій області

У четвер, 13 жовтня, близько сьомої ранку, у Вінницькій області підірвали автомобіль поліцейського, повідомляє Нацполіція Вінницької області.

13 жовтня, близько 7 години, стався вибух невідомої речовини, яка знаходилась в пакеті на капоті його автомобіля. У результаті вибуху правоохоронець отримав опіки. 38-річного поліцейського госпіталізовано до лікарні.

Слідчим управлінням розпочато досудове розслідування за ст. 348 ККУ (посягання на життя працівника правоохоронного органу, члена громадського формування з охорони громадського порядку і державного кордону або військовослужбовця).

За такий злочин передбачено покарання у вигляді довічного позбавлення волі.

«Вранці у Козятині трапилась надзвичайна ситуація. Місцеві жителі почули вибух, а згодом побачили понівечену автівку. До місця події приїхала «швидка» та екстрені служби. В соціальних мережах повідомляють, що стався замах на вбивство офіцера поліції», — повідомляє «Вінниця.info».

З власних джерел «Суспільному» стало відомо про те, що Євген має до 50 % опіків тіла. Наразі 38-річний поліцейський знаходиться в опіковому відділенні обласної лікарні імені Пирогова. Його стан важкий.

Як повідомлялося, на Харківщині жінка підірвалась на міні.

varta1.com.ua: Новини

Володимир Садовий