На заході України затримали на хабарі заступника голови військово-лікарської комісії (ФОТО)

Фігурант вимагав і отримав від військовослужбовця 40 тисяч гривень

У Хмельницькому затримали на хабарі заступника голови військово-лікарської комісіїю Про це 4 квітня повідомили у прес-службі Департаменту Стратегічних Розслідувань

Як йдеться у повідомленні, оперативники управління стратегічних розслідувань в Хмельницькій області та слідчі слідчого управління ГУНП в області викрили на хабарництві заступника голови гарнізонної військово-лікарської комісії, який за сумісництвом є також головою благодійного фонду.

Фігурант вимагав від військовослужбовця 40 000 гривень за вплив на рішення ВЛК про визнання його обмежено придатним.

У прес-службі обласної поліції додали: «Правоохоронці встановили, що фігурант вимагав від військовослужбовця 40 тисяч гривень за вплив на рішення ВЛК про визнання його обмежено придатним.

Затримали військового лікаря під час отримання ним зазначеної суми. Наразі слідчі вже оголосили йому підозру за ч. 3 ст. 369-2 (Зловживання впливом) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає від 3 до 8 років ув’язнення з конфіскацією майна. Наразі вирішується питання про обрання підозрюваному запобіжного заходу. Слідчі дії тривають» - додали у поліції

Йому оголосили підозру.

Читайте також: СБУ встановила групу хакерів, які атакували «Київстар»

Заходь з викриття проводилися спільно з колегами із УСБУ за процесуального керівництва Спеціалізованої прокуратури у сфері оборони Західного регіону.

 

varta1.com.ua: Новини

Ярошенко Олена