На Закарпатті пенсіонер намагався незаконно вивезти за кордон львів'янина (ФОТО)

За таку послугу ухилянт заплатив 2000 доларів США

ФОТО: Західне регіональне управління Держприкордонслужби України-Західний кордон

Оперативні співробітники Чопського прикордонного загону затримали в Ужгородському районі 60-річного закарпатця, який переправляв з України до Словаччини громадянина України призовного віку.  Про це повідомили в Західному регіональному управлінні Держприкордонслужби України.

Правоохоронці встановили, що житель прикордонного села Сюрте познайомився в Ужгороді з 30-річним львів’янином та запропонував йому сприяння у незаконному перетині українсько-словацького кордону. За таку послугу останній заплатив 2000 доларів США.

«У визначений час чоловіки зустрілися на автозаправній станції, звідки висунулися у бік держрубежу. Під час руху їх зупинили прикордонні оперативники. Помітивши правоохоронців, переправник вдався до втечі. За декілька годин пошуків правопорушника знайшли на околиці міста Ужгород», – йдеться в повідомленні.

Фото: Західне регіональне управління Держприкордонслужби України-Західний кордон

Читайте також: раніше українець прикинувся громадянином Нігерії, щоб виїхати за кордон (ФОТО)

Закарпатцеві повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення за ч.3 ст.332 ККУ «Незаконне переправлення осіб через державний кордон України». Йому обрано запобіжний захід у вигляді нічного домашнього арешту.

varta1.com.ua: Новини

Ілона Мартинюк

Читайте також