Неподалік Львова потяг збив чоловіка

Обставини з’ясовує поліція

Фото: прес-служба поліції Львівської області

Поліцейські розслідують обставини загибелі чоловіка внаслідок наїзду пасажирського потяга неподалік Львова. Про це, 14 листопада, повідомили у прес-службі поліції Львівської області.

Дорожньо-транспортна подія сталася 12 листопада, близько 22:30 год., на залізничному перегоні «Щирець–Глина–Наварія» між однойменними селами Львівського району.

«Пасажирський поїзд сполученням «Трускавець–Київ», рухаючись у напрямку Львова, здійснив наїзд на 38-річного мешканця одного з сіл Львівського району, який сидів на колії», — попередньо встановили в поліції.

Від отриманих травм, чоловік загинув на місці події.

Правоохоронці з’ясовують всі обставини події.

«Правоохоронці вкотре звертаються до громадян — будьте максимально уважні та обережні, перебуваючи на залізничних коліях. Пам’ятайте, що залізниця є зоною підвищеної небезпеки», — додають правоохоронці.

За фактом слідчі відділу поліції № 3 Львівського районного управління поліції № 2 відкрили кримінальне провадження за ч. 3 ст. 276 (порушення правил безпеки руху або експлуатації залізничного, водного чи повітряного транспорту) Кримінального кодексу України.

Фото: прес-служба поліції Львівської області

Санкція статті передбачає покарання — позбавлення волі на термін від п’яти до десяти років.

Як повідомлялося раніше, у Польщі українка декілька кілометрів бігла коліями наздоганяючи потяг, де залишилися її діти.

varta1.com.ua: Новини