Оприлюднено імена загиблих у трагічній ДТП на Львівщині молодих місіонерок (ФОТО)

Вічна пам'ять

Ввечері у четвер, 15 вересня, на автодорозі міжнародного значення “Київ–Чоп”, поблизу міста Броди, Львівської області, відбулося зіткнення двох транспортних засобів. Внаслідок ДТП, загинуло четверо людей, у тому числі дитина. Тоді автомобіль «Volkswagen Caddy», у якому їхали загиблі, зіткнувся із військовим бронеавтомобілем, що рухався у складі колони військової техніки. У результаті зіткнення військовий автомобіль перевернувся на дах.

Про це повідомляла «Варта 1».

Як стало відомо згодом, загинули три дівчини-місіонерки з Рівненщини — 29-річна Наталія Євгейчук, Любов Боровик і 28-річна Оксана Рищиковець.

Медикам не вдалося врятувати 7-річного сина водійки авто Юліани Костик — Павла. Жінки були місіонерками та їхали з Бродів до Підкаменя. Про це повідомило видання «rivne.media».

Поховання загиблих відбулося у місті Вараш, селі Довге, Сарненського району, та смт Клесів.

Ще одна постраждала у цій ДТП — Надія Кудринська, наразі, перебуває в реанімації.

Нагадаємо, дорожньо-транспортна пригода, учасником якої був військовий автомобіль, сталася близько 20:00 год. На місці аварії загинули троє жінок та дитина. 

Водійку “Фольксвагена” та ще трьох пасажирів, серед яких двоє дітей, віком 4 і 6 років, з тілесними ушкодженнями доправили у лікарню.

Водій військового автомобіля не постраждав.

Пізніше було оприлюднено момент зіткнення.

varta1.com.ua: Новини

Ярошенко Олена

Читайте також