Після важкого поранення на війні помер ветеран АТО/ООС зі Львівщини (ФОТО)

Вічна пам'ять!

Фото: ілюстративне

На війні з російським ворогом загинув боєць зі Львівщини, ветеран Василь Летнянчин. Герой отримав важке поранення, в результаті чого помер. Про це повідомляє Меденицька селищна рада

«Сумує і оплакує сім’я, сумують родичі і друзі, схиляють голову у скорботі односельчани сіл Грушова та Волощі. З жалем та болем в серці сприймає цю прикру новину кожен мешканець Меденицької територіальної громади.Щире співчуття дружині, дітям та родині! Вічна пам’ять і слава Герою!», - йдеться у повідомленні.

Довідка про Героя: Народився Василь Миколайович Летнянчин 17 жовтня 1968 року в селі Грушів.

Навчався у Грушівській середній школі, продовжив навчання у Меденицькому професійному училищі. Після закінчення навчання проходив службу в армії.

Одружився, із сім’єю проживав у селі Волоща. Виховав сина Миколу та дочку Софію.

Брав участь в АТО/ООС у 2014 році.

На початку повномасштабного вторгнення росії на територію України був призваний до лав Збройних Сил України. Служив у 103-тій окремій бригаді Сил територіальної оборони Збройних сил України. Був важко ранений біля населеного пункту Піщане Куп'янського району і доправлений у медичну установу в місті Харкові, де і помер 15 лютого.

Про день і час зустрічі Воїна ЗСУ буде повідомлено додатково.

Раніше повідомлялося, що у Львові 16 лютого попрощаються з капітаном поліції і багатодітним тероборонівцем, які полягли на полі бою

varta1.com.ua: Новини

Ярошенко Олена

Читайте також