Поблизу Львова сталася смертельна ДТП (ФОТО)

Людина загинула

Фото ДСНС

У Львівському районі одна людина загинула та ще одна постраждала внаслідок дорожньо-транспортної пригоди. Про це повідомили у прес-службі ДСНС Львівщини 2 грудня.

Так у четвер, 1 грудня о 20:40 до рятувальників надійшло повідомлення про те, що в селі Наварія Львівського району на автодорозі «Львів-Пустомити-Меденичі» відбулось зіткнення легкового автомобіля «Daewoo Lanos» та легкового автомобіля «Mercedes-Bens C 200».

«Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди травмовано пасажирку та водія автомобіля «Daewoo Lanos», водія з травмами середнього ступеня важкості госпіталізовано у 8-му міську клінічку лікарню м. Львова. Пожежно-рятувальним відділенням за допомогою гідравлічних ножниць проводились роботи по деблокуванню пасажирки з автомобіля «Daewoo Lanos»», - йдеться у повідомленні.

Жінка померла в кареті швидкої медичної допомоги.

Рятувальниками також було відключено акумуляторну батарею з автомобіля «Daewoo Lanos».

До ліквідації наслідків дорожньо-транспортної пригоди було залучено 7 рятувальників та 2 одиниці спецтехніки.

Причини та обставини події встановлюють правоохоронці.

За даними прес-служби поліції Львівської області -  троє травмованих внаслідок автозіткнення.

«Як попередньо встановили правоохоронці, водій автомобіля «Daewoo Lanos», 41-річний мешканець одного з сіл Львівського району, здійснив зіткнення з автомобілем «Mercedes-Benz», яким керував 33-річний житель Перемишлян. Від отриманих внаслідок ДТП травм пасажирка автомобіля «Daewoo Lanos», 43-річна мешканка району, загинула на місці події", - повідомили у поліції.

Водій «Daewoo Lanos» та двоє пасажирів «Mercedes-Benz» – 38-річні чоловік і жінка, жителі Львова, – отримали тілесні ушкодження та були доставлені до медичного закладу.

За фактом слідчі відділу розслідування злочинів у сфері транспорту поліції Львівщини відкрили кримінальне провадження за ч.2 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України.

 

 

varta1.com.ua: Новини

Ярошенко Олена