Побратими знайшли тіло Народного Героя України, який загинув на початку війни

Вічна пам’ять!

Бойовий побратим знайшов та відкопав з-під завалів у звільненому Ізюмі тіло Народного Героя України Романа Косенка, який загинув під час оборони міста ще шість місяців тому. Про це повідомив у соцмережі військовослужбовець ЗСУ Юлій Терехов.

Евакуація тіла Косенка відбулася 11 вересня.

“Вчора народний герой України, відважний боєць ССО ЗСУ, мій побратим Іскандер “Алі” Мамедов, в умовах інтенсивних бойових дій приїхав у місто Ізюм і своїми руками відкопав нашого друга Ромчика”, — написав Терехов.

“Народний герой, боєць ДУК ПС і 3-го окремого полку СпП імені князя Святослава Хороброго ССО ЗСУ, хоробрий воїн, всім більш відомий як Яшка Циганков, загинув 9 березня в боротьбі з російськими свинособаками і стримуючи їх у вуличних боях за місто Ізюм. Упав як воїн, у бою зі зброєю в руках, боровшись до останнього. Яшка загинув від ворожого авіанальоту, а його тіло залишилося під завалами будинку, зруйнованого потужним вибухом авіабомби. Вчора Іскандер зі своїми хлопцями ринувся туди і голими руками розбирав завали. Він відкопав, дістав Ромчика і вивіз його на джипі”, — написав військовий.

“Рому знайдено. Наш воїн на щиті! Вічна пам’ять тобі, Яшка. Не забудемо”, – додав він.

Нагадаємо, на війні загинула боєць 24-ї бригади.

varta1.com.ua: Новини

Ольга Чобіт