Поліція Львівщини просить допомогти встановити особу жінки, на яку скоїв смертельний наїзд водій мікроавтобуса (ФОТО)

ДТП на Самбірщині

21 березня, близько 21.45, на автодорозі «Львів-Самбір-Ужгород» поблизу села Торчиновичі Самбірського району, водій автомобіля «Mercedes Sprinter», 19-річний житель Самбірського району, здійснив наїзд на жінку віком близько 50-60 років. Після чого мікроавтобус з’їхав у кювет та перекинувся.

Як повідомили у Нацполіції Львівщини, від отриманих внаслідок ДТП травм жінка померла на місці події, її особа встановлюється. Водій отримав тілесні ушкодження та був доставлений до лікарні.

Фото: НПУ

Слідчі відкрили кримінальне провадження за ч.2 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) ККУ. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Читайте також: з рейсового автобуса, який прямував з Тернополя до Івано-Франківська, на проїжджу частину випала пасажирка.

Усіх, хто володіє будь-якою інформацією, що допоможе встановити обставини ДТП та особу загиблої, прохання повідомити на оперативну лінію 102 або у найближчий підрозділ поліції.

 

varta1.com.ua: Новини

Володимир Садовий