Прапор СРСР на балконі і зброя: на Львівщині судитимуть поціновувача «руского міра» (ФОТО)

І ще багато чого цікавого в помешканні

На Львівщині перед судом постане мешканець Червонограда за публічне використання символіки комуністичного режиму та незаконне зберігання зброї. Про це, 2 серпня, повідомили у прес-службі прокуратури Львівської області.

«Слідство з’ясувало, що перед початком повномасштабного військового вторгнення РФ на територію України, обвинувачений вивісив у себе на балконі прапор червоного кольору із зображенням серпа, молота та п’ятикутної зірки», — йдеться у повідомленні. Окрім цього, в ході обшуку в чоловіка виявлено та вилучено іншу комуністичну символіку, символіку країни-агресора, антиукраїнські листівки, літературу в підтримку «русского мира», формений одяг правоохоронних органів, холодну та вогнепальну зброю, набої та коктейлі Молотова.

Суд погодився із доводами прокурора та обрав фігуранту найсуворіший запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Зараз прокурори Червоноградської окружної прокуратури завершили досудове розслідування та скерували до суду обвинувальний акт стосовно місцевого мешканця за фактами поширення комуністичної символіки та незаконного поводження зі зброєю (ч. 1 ст. 436-1, ч. 1 ст. 263 КК України).

Досудове розслідування здійснювали слідчі Червоноградського РВП ГУ НП у Львівській області за матеріалами Червоноградського РВ управління СБУ у Львівській .

Нагадаємо, раніше в Україні остаточно заборонили Комуністичну партію.

varta1.com.ua: Новини

Ярошенко Олена