Правоохоронці затримали групу наркозбувачів

У Києві чоловіки збували психотропні речовини

Про це було опубліковано на офіційному сайті Поліції Києва.

До злочинної групи увійшло п’ятеро осіб, серед яких був організатор та четверо кур’єрів, які доставляли наркотики замовникам.

«В ході досудового розслідування ми встановили, що до наркобізнесу причетні п’ятеро осіб, які вже раніше притягувалися до кримінальної відповідальності за вчинення наркозлочинів. Ними виявилися місцеві мешканці 1989, 1993, 2001 та 2002 років народження. Лідером угруповання, який організував наркобізнес та залучив інших осіб був 21-річний киянин, інші четверо – виконували ролі так званих кур’єрів, які доставляли наркотики замовникам по всій столиці» - повідомив заступник начальника відділу розслідування особливо тяжких злочинів поліції Києва Богдан Власюк.
Читайте також: На Тернопільщині викрили осіб, які допомагали ухилянтам втікати за 8 тис. доларів

Повідомляється, що за місцями мешкання фігурантів проведено 48 обшуків, в ході яких вилучено кокаїн, канабіс, пігулки МДМА, більше 8 тисяч пігулок невідомого походження, мобільні телефони, ноутбуки, 4 автомобілі, а також гроші у сумі 6200 доларів США, 1020 євро та 11300 гривень, які зловмисники отримали внаслідок злочинної діяльності.

 

varta1.com.ua: Новини

Юлія Зуб