Прикрила брудною ковдрою: 19-річна українка намагалась вивезти за кордон хлопця (ВІДЕО, ФОТО)

Спіткала невдача

Фото: ДПСУ

На кордоні з Угорщиною прикордонники Мукачівського загону завадили спробі незаконного перетину кордону військовозобов’язаним чоловіком, який ховався під ковдрою. Його намагалась під ковдрою перевезти 19-річна дівчина. Про це 16 січня повідомили у прес-службі Західного регіонального управління Держприкордонслужби України-Західний кордон

Молодика виявили у пункті пропуску «Лужанка» під час огляду автомобіля «Фольксваген», яким керувала громадянка України. «У такий спосіб водійка 2003 року народження, намагалася вивезти за кордон свого 32-річного знайомого.

Тепер на чоловіка чекає адмінвідповідальність за спробу незаконного перетинання кордону України та подальша зустріч із працівниками одного із територіальних центрів комплектування», - йдеться у повідомленні.

19-річна українка може тепер потрапити до в’язниці за спробу незаконного переміщення військовозобов’язаного через кордон.

«Помічниці», загрожує кримінальна відповідальність за організацію незаконного переміщення осіб через кордон.

Фото: ДПСУ

Згідно ст.332 «Незаконне переправлення осіб через державний кордон України», Кримінальний кодекс передбачає відповідальність до 5 років позбавлення волі.

Раніше затримали чоловіка, який прикрився смугастим матрацом

varta1.com.ua: Новини

Ярошенко Олена