Рота російських військовослужбовців добровільно здалася СБУ і перейшла на бік України (ВІДЕО)

Заявили, що хочуть дійсно захистити український народ від російських фашистів

Фото: СБУ

Російські військовослужбовці все частіше відмовляються виконувати злочинні накази Кремля і складають зброю. До того ж вже є факти добровільної здачі військової техніки росіянами та навіть перехід на бік України, повідомляє Головне управління розвідки МО України, пише «Дзеркало тижня».

Після кількох тижнів війни російські військові починаються усвідомлювати, що керівництво кинуло їх у жерло війни аби досягти злочинної мети. Дезертирство, здавання в полон, передача військової техніки ЗСУ свідчить про небажання брати участь у загарбницькій компанії Кремля. І вже є прецедент переходу російських військових на бік України повідомило ГУР МО.

Військові, які перейшли на сторону України звертаються до своїх співвітчизників із закликом наслідувати їх приклад аби припинити військову агресію та захистити людей.

«24 лютого я та моя рота зайшли на територію незалежної України, виконуючи злочинний наказ диктатора Путіна. Я зрозумів, що ми прийшли з явно не добрими намірами та що нас з вами тут ніхто не чекав з квітами як визволителів. А навпаки, нас проклинали та називали фашистами... 27 лютого, за допомогою співробітників СБУ, я та моя рота перейшли на бік України з метою дійсно захистити народ від фашистів. У нас ще є можливість припинити звірства на території України», — говорить російський військовослужбовець.

varta1.com.ua: Новини

Володимир Садовий

Читайте також