Ситуація зі світлом: на Львівщині надалі застосовані погодинні відключення електроенергії

Така ситуація по всій Україні

Фото ілюстративне

Сьогодні, 18 листопада, по всій Україні впродовж доби застосовуються графіки погодинних відключень. Можливе введення додатково аварійних відключень. Про це повідомили у прес-службі «Львівобленерго», з посиланням на «Укренерго».

«Через різке похолодання щодня збільшується споживання електроенергії в тих регіонах України, де вже відновлено електропостачання після масованих ракетних ударів 15 листопада по енергетичній інфраструктурі. Це ускладнює, й без того непросту ситуацію в енергосистемі», — повідомили в «Укренерго».

Зазначається, що енергетики вимушені застосувати обмеження.

«Це необхідний захід для збереження стабільності енергосистеми після вже шостої прицільної ракетної атаки рашистів по енерегооб’єктах. Ремонтні бригади працюють цілодобово над відновленням понівеченої інфраструктури, щоб повернути світло українцям», — додали в Укренерго.

У «Львівлобленерго» зазначили, що «сьогодні на Львівщині та по всій Україні за розпорядженням «Укренерго» надалі застосовані погодинні відключення електроенергії, можливе введення аварійних відключень для стабілізації енергосистеми», — додали в «Львівобленерго».

Натомість на Закарпатті скасовують графіки аварійних відключень електроенергії. Натомість погодинні відключення продовжують діяти.

Нагадаємо, на Львівщині вчора запровадили екстрені аварійні відключення.

varta1.com.ua: Новини

Ярошенко Олена