Співає для благодійності: 8-річний львів’янин зібрав понад 1 млн грн для ЗСУ (ВІДЕО)

Разом з татом він гастролює різними містами Львівщини

ФОТО: скріншот з відео

Юрій Напора — восьмирічний львів’янин, якому вдалось зібрати вже кошти на дрони, автомобілі, прилади нічного бачення та інше спорядження для захисників.

Про це повідомила пресслужба Львівської ОВА.

Хлопчик навчається у хоровій школі «Дударик» і свій талант вирішив використати для благодійності. Разом з татом, він гастролює різними містами Львівщини, де дає вуличні концерти і збирає кошти, за які волонтери купують амуніцію для українських захисників.

Хлопець співає патріотичних пісень. Серед них як сучасні, так і повстанські, народні. Батько йому акомпанує на синтезаторі. Сім’я дала вже понад 40 концертів у різних містечках області.

«В один прекрасний день Юра каже: треба йти. Ми вирішили заїхати в Мостиська, де нас ніхто не знав. Ну так, щоб не було соромно у випадку фіаско», — згадує тато волонтера Назар Напора.

Управління молоді та спорту Львівської ОВА зняли про волонтера відео, в якому українські воїни з передової дякують Юрі Напорі. Найбільше хлопець цінує подаровані військовими шеврони — вдома вже зібрав цілу колекцію разом з подяками та грамотами.

«Я не втомився. Я люблю це. Я хочу цього. І випрошую тата кожного разу кудись йти чи їхати співати, щоб допомагати нашим Збройним силам», — каже Юрій Напора.

Зараз сума, зібрана Юрієм Напорою та його татом для благодійності, перевищила мільйон гривень.

Нагадаємо, львівські науковці розробили препарат, який рятує життя захисників на полі бою (ФОТО).

varta1.com.ua: Новини

Ілона Мартинюк