Суд обрав запобіжний захід депутату, який у нетверезому стані збив насмерть велосипедиста

ДТП трапилася на Прикарпатті

ФОТО: Тарас Баранич

Івано-Франківський міський суд у середу, 1 листопада, відправив під варту депутата Калуської міської ради Тараса Баранича, який кілька днів тому збив на смерть велосипедиста. Він перебуватиме під вартою щонайменше до 24 грудня 2023 року. Про це пише ZAXID.NET. 

 ДТП трапилась у селі Голинь Калуського району на трасі Н-10 Стрий – Чернівці. 37-річний водій автомобіля Volvo XC-60 наїхав на 76-річного велосипедиста. Від отриманих травм чоловік помер на місці.

Поліцейські, які прибули на місце ДТП, зʼясували, що водій Volvo за кермом був нетверезим. У його крові виявили 1,12 проміле алкоголю. Слідчі повідомили йому про підозру за ч. 3 ст. 286-1 ККУ.

У поліції не повідомили особу водія, однак зазначили, що він мешканець села Сівка-Калуська і є депутатом однієї із місцевих рад. Однак за даними місцевого видання “Вікна”, йдеться про депутата Калуської міської ради Тараса Барнича, який працює на посаді старшого пожежника-рятувальника 24 державної пожежно-рятувальної частини ГУ ДСНС в Івано-Франківській області.

Читайте також: п'яний депутат з Прикарпаття збив насмерть велосипедиста (ФОТО).

27 жовтня Івано-Франківський міський суд обрав йому запобіжний захід — тримання під вартою без права внесення застави до 24 грудня 2024 року.

varta1.com.ua: Новини

Ілона Мартинюк