Топ-пропагандисти рф придумали «купити Україну», але без Львова

Роспропаганда здивувала новими нісенітницями

ФОТО: ілюстративне

Російські пропагандисти Симоньян та Соловйов відпрацьовують мільйонні гонорари порцією нісенітниць про гуманну росію та дивними мріями про випуск тисячі танків та мільйонів снарядів.

Як повідомляє Телеграм-канал «НеШутки», пропагандист Соловйов цілком серйозно заявив, що осія - єдина країна, в якій «неухильно дотримуються прав людини».

«Єдина країна, де є свобода, повага до людини та її прав - це росія. Єдина країна, яка високо підняла європейські цінності», - заявив опальний пропагандист.
Інша топ-пропагандистка Маргарита Симоньян взагалі «відзначилася» неймовірною заявою про те, що росія може «купити Україну» за заморожені в Європі активи.

«Ось у мене яка ідея з'явилася: є ж наші 300 мрд доларів арештованих. Вони нам їх віддати не можуть. Я пропоную вихід - вони виплачують ці гроші в рахунок нашої покупки тих земель, які хочуть бути з нами. Це принципово - нам потрібні ті, хто хоче бути з нами. Львів нам не потрібен. А ось люди, які хочуть бути з нами на своїй землі, ці гроші відправлять Україні нібито за них. Вони це називатимуть репараціями, а ми це назвемо покупками», - заявила Симоньян.

Як завжди, не обійшлося без загроз у тому, що рф «ще нічого не починала», а зараз як почне, як випустить тисячі танків та мільйони снарядів.

Читайте також: встановлено особу окупанта, який плів байки, що жителі Ірпеня зустрічали росіян як «визволителів» (ФОТО).

«Час на жарти закінчився. Ми повинні тихо і спокійно всім наваляти... Жарти закінчилися», - додав Соловйов з божевільним виразом обличчя.

varta1.com.ua: Новини

Ілона Мартинюк