У Києві внаслідок ДТП перекинувся автомобіль дитячої «швидкої» (ФОТО, ВІДЕО)

Повідомляється, що попередньо є постраждалі

Фото: h.kiev

У четвер, 9 лютого, біля дитячої лікарні «Охматдит» у Києві позашляховик влетів у автомобіль «швидкої допомоги». Від удару авто медиків перекинулося на бік.

Про це повідомляють місцеві Telegram-канали

«Серйозне ДТП з дитячою швидкою допомогою в Києві біля Охматдиту: можливо поспішали в кардіологічний центр і розверталися на перехресті через подвійну суцільну. Нажаль є потерпілі. На місце їдуть слідчі. Ми дуже просимо водіїв швидких попри заборони користуватися сиреною перед виконанням небезпечних маневрів. На сині блимавки за останні 7 років вже перестали звертати увагу», - йдеться у повідомленні.

Як пише Апостроф, судячи з кадрів з місця ДТП, швидка вилетіла на тротуарну частину і перекинулася на лівий бік. У позашляховика - суттєві ушкодження передньої частини.

 Ймовірно його швидкість на момент зіткнення була високою.

Як уточнили в поліції Києва, ДТП відбулася у Шевченківському районі на вул. В’ячеслава Чорновола зіткнулись легковик та «швидка» 

«За попередньою інформацією внаслідок ДТП постраждало шестеро осіб, серед яких малолітня дитина. Правоохоронці проводять першочергові слідчі дії та опитують свідків інциденту», – повідомили в поліції Києва.

Обставини встановлюватиму слідчі.

varta1.com.ua: Новини

Ярошенко Олена