У «Львівобленерго» повідомили про загибель на війні заступника головного інженера Львівських міських електричних мереж Андрія Кісельова

Андрій Кісельов працював у компанії більше 20 років

Останніми днями наша компанія ніяк не може оговтатись від втрат та горя. Сьогодні ми знову маємо трагічну новину. На війні загинув ще один воїн-енергетик Кісельов Андрій Володимирович, заступник головного інженера Львівських міських електричних мереж (ЛМЕМ), повідомили у «Львівобленерго».

Андрій Кісельов народився 10 липня 1974 року у селі Джалінда, Сковородинського району, Амурської області, росія. Так, Андрій був родом з ворожої до нас країни, але це не завадило йому любити Україну та бути справжнім українцем — захисником своєї держави.

Згодом переїхав у м.Новий Розділ. У 1989 році закінчив Новороздільську середню школу №2, потім вступив у Новороздільський політехнічний технікум.

У 1999 році закінчив «Львівську політехніку», за спеціальністю «Електричні системи і мережі». З 2000 року працював диспетчером Городнянського РЕМ «Чернігівобленерго».

У 2003 році розпочав свій трудовий шлях у «Львівобленерго». Андрій Кісельов працював у компанії більше 20 років, де встиг отримати кар’єрне зростання від диспетчера району мереж РЕМ-3 ЛМЕМ до заступника головного інженера ЛМЕМ. За сумлінну працю був неодноразово нагороджений відзнаками Товариства.

«Це наш друг. Чоловік з великої букви. На роботі бувають різні випадки, але про нього я пам’ятаю лише один позитив. Бо він був такою людиною — позитивною, хорошою, працьовитою, завжди намагався всім допомогти, кваліфікований та перспективний. Він міг би ще багато часу попрацювати з нами… Наш колектив дуже болюче зачепила його загибель», — розповідає начальник ЛМЕМ Олег Григлевич.

Андрій Кісельов вже мав бойовий досвід під час АТО. Був нагороджений численними нагородами.

З березня 2022 року мобілізований до лав ЗСУ. Служив у 24-тій окремій механізованій бригаді імені Короля Данила, отримав звання майора, командира батальйону.

Читайте також: у МВС повідомили про загибель працівників поліції, які прибули на місце ворожого «прильоту».

Загинув Андрій Кісельов у районі міста Бахмут, внаслідок ворожого бомбардування. У нього залишились дружина та двоє синів.

varta1.com.ua: Новини

Володимир Садовий

Читайте також