У Львівській мерії скоротять понад сотню працівників

Їхня чисельність зменшиться на 150 осіб

ФОТО: ЛМР

З понеділка, 1 квітня, у Львівській міській раді скоротять працівників. Згідно із новою структурою виконавчих органів, їхня чисельність зменшиться на 150 осіб, скорочення відбудеться у всіх міських підрозділах. Про це повідомила пресслужба ЛМР.

В мерії ліквідують три департаменти:

  • Міської агломерації
  • З управління персоналом та адміністративних послуг
  • Управління інформаційних технологій.

Зміни відбудуться також в інших управліннях Львівської міськради. Скорочення кадрів передбачено ухвалою ЛМР від 27 грудня 2023 року, згідно із якою з 1 квітня чисельність Львівської міської ради становитиме 1689 осіб, що на 150 менше, ніж зараз. Цей етап скорочення кадрів мерії триватиме до 1 червня.

Нагадаємо, нову структуру виконавчих органів Львівської міськради, загальну чисельність апарату та її виконавчих органів було затверджено на пленарному засіданні сесії 27 грудня 2023 року. Відповідно до цієї ухвали, з 1 квітня чисельність Львівської міської ради становитиме 1689 осіб, що на 150 менше, ніж зараз. Наступний етап скорочення в мерії триватиме до 1 червня.

До слова, це вже друга хвиля оптимізації чисельності працівників у Львівській міській раді. Під час першої хвилі, яка відбулась на початку 2023 року, кількість персоналу зменшилася на 10%.

varta1.com.ua: Новини

Ілона Мартинюк

Читайте також