У Львові мешканці мікрорайону проїжджають цілий «лабіринт», щоб потрапити додому (ВІДЕО)

Мешканці опинилися у «пастці»

Через ремонтні роботи вулиці Шевченка, мешканці мікрорайону опинились у так званій, «пастці». Декілька в’їздів та виїздів перекриті, що спричинило ряд незручностей для людей. Про це повідомляє «Варта 1».

Щоб потрапити до своїх домівок, водіям доводиться проїхати чималий шлях в заторах, але і на тому квест не завершується — добравшись до району, кермувальникам авто потрібно пройти утворений дорожній «лабіринт».

Першою перешкодою стають колії на вулиці Шевченка. Через просівшу бруківку, колії піднялись над дорогою на доволі велику висоту і це добряче відчувають водії, в яких автівка  має низький кліренс. Проте пройшовши одну перешкоду, потрапляють в іншу. Заїзд з вулиці Шевченка в ЖК проходить через стоянку, та щоб полегшити заїзд, комунальними службами було встановлено знак «зупинка та стоянка заборонені» з правої сторони парковки. Проте це результату не дало — водії й надалі залишають свої автівки прямісінько під знаком, що в свою чергу ускладнює рух транспорту, оскільки дві автівки розминутися не можуть.

«Це велика проблема», — скаржаться мешканці мікрорайону, адже у випадку надзвичайної ситуації проїзд спецтехніки може бути ускладненим. 

Через ситуацію, яка виникла, жителі району разом з забудовником та головою ОСББ почали шукати рішення. Одним з таких можливих рішень було розблокувати вулицю Магазинову, мешканці якої заблокували її бетонними блоками через надмірний рух транспортних засобів, які навіть не намагались дотримуватися швидкісного режиму. Проте люди не готові йти назустріч проблемам сусіднього мікрорайону та звільняти проїзд.

Є ще й третій варіант виїзду, який веде на вулицю Залізничну, але і тут не обійшлось без сюрпризів. Сусідній забудовник посередині дороги облаштував клумбу, тим самим відгородивши свої забудови. Також щодо цього переговори між забудовниками тривають, тому, ймовірно, в найближчий час газон буде прибрано і водії автівок матимуть ще один заїзд та виїзд з «пастки».

У майбутньому в ЖК «Велика Британія» з’явиться ще один облаштований заїзд до будинків, проте зараз там проводяться ремонтні роботи по облаштуванню дорожнього покриття.

Підсумовуючи, проблему потрібно вирішувати, оскільки мешканці, які їздять на власних авто, не тільки затрачають свій час в заторах, а й тим самим збільшують затори, тому що в час «пік» доводиться їхати і без того завантаженою вулицею Городоцькою.

varta1.com.ua: Новини

Ольга Чобіт