У Львові під колеса авто потрапили двоє літніх людей

Учасників дорожнього руху просять дотримуватися правил

Фото ілюстративне

У Львові за попередню добу, внаслідок наїзду автомобілів, травмовані двоє пішоходів. Про це, 19 листопада, повідомили у прес-службі поліції Львівської області.

Перший випадок стався 18 листопада на вулиці Городоцькій. Тоді  внаслідок наїзду автомобіля «Citroen Berlingo», під керуванням 63-річного мешканця Львівського району, була травмована 72-річна мешканка Львова, котра, як попередньо встановили правоохоронці, раптово вийшла на проїзну частину.

Внаслідок ДТП, жінка отримала тілесні ушкодження та була доставлена у медзаклад.

Другий випадок трапився того ж дня на вулиці Зеленій.

Водій автомобіля «Skoda Fabia», 39-річний львів’янин, скоїв наїзд на пішохода, також жителя Львова, віком 72 роки. Попередньо з’ясовано, що він переходив проїзну частину поза межами пішохідного переходу. Внаслідок ДТП, чоловік був травмований та доправлений у лікарню.

За фактами слідчі територіальних підрозділів поліції відкрили кримінальні провадження за ч. 1 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України. Проводяться розслідування, правоохоронці встановлюють обставини подій.

«В умовах ожеледиці та недостатньої видимості, а також відключення світлофорів внаслідок припинення подачі електроенергії водії транспортних засобів та пішоходи повинні бути максимально обережними та уважними — ретельно дотримуватись дорожніх правил, вірно оцінювати дорожню ситуацію та акуратно маневрувати», — застерігають у поліції.

Додамо, що медики б’ють на сполох: у Львові в рази зросла кількість ДТП з пішоходами у темний час доби.

varta1.com.ua: Новини

Ярошенко Олена

Читайте також