У Львові покарали контролера, який з гарячим чаєм в руці, оштрафував пасажирку (ВІДЕО)

Рішення депреміювати працівника

У Львові покарали контролера, який працював в одному з львівських трамваїв, штрафуючи пасажирів з гарячим чаєм в руці. Про це в коментарі LVIV.MEDIA розповів Дмитро Пецій, заступник директора Департаменту міської мобільності та вуличної інфраструктури Львівської міської ради.

Нормативного акту чи правила, які б забороняли чи пасажиру, чи контролеру перебувати у транспорті з напоями та їжею, немає. Однак, рішення депреміювати працівника все ж ухвалили та провели з ним роз’яснювальну роботу.

«Ми розуміємо, що така поведінка контролера справді має ознаки некоректної поведінки. Тому цього контролера депремійовано, з ним вже провели роз’яснювальну роботу і пояснено, що так з гарячим чаєм не можна проходити по транспортному засобу. З точки зору етики й поведінки заходи вжиті», - сказав Дмитро Пецій.

У разі подальших скарг на цього контролера розглядатимуться заходи аж до звільнення.

Нагадаємо, учасниця 10-го сезону реалітішоу «Холостяк» Аліна Ляшук оплатила проїзд, однак все одно заплатила штраф за некомпостований квиток, оскільки не встигла зробити це до розмови з контролером.

Люди заступились за дівчину, а контролеру дорікнули за гарячий чай у громадському транспорті.

Також, у Львові відкрили для проїзду відремонтовану частину вулиці Шевченка.

varta1.com.ua: Новини

Ольга Чобіт