У Львові відбулася міжконфесійна молитва з нагоди Дня міста (ФОТО)

У Гарнізонному храмі святих апостолів Петра і Павла

Фото Роман Балук

У неділю, 28 квітня, з нагоди Дня міста Львова, у Гарнізонному храмі святих апостолів Петра і Павла УГКЦ, відбулася спільна молитва за місто, Захисників та Захисниць України, справедливий мир і перемогу. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради

На початку молитви до присутніх звернувся Голова Центру Військового Капеланства Львівської Архиєпархії УГКЦ, настоятель Гарнізонного храму святих апостолів Петра і Павла отець Тарас Михальчук. Священник наголосив на важливості цієї молитовної ініціативи, особливо у час важких випробувань для українського народу.

Участь у молитві взяли єпископи і священники усіх конфесій Львова: Високопреосвященніший Владика Макарій Малетич, Митрополит Львівський ПЦУ; Високопреосвященніший Владика Димитрій Рудюк, Митрополит Львівський і Сокальський ПЦУ; Преосвященніший Владика Володимир Груца, єпископ-помічник Львівської Архиєпархії УГКЦ; о. Ян Нікель, настоятель митрополичої базиліки Успіння Пресвятої Богородиці РКЦ; о. Карапет Гарібян, духовний пастир Катедрального собору Успіння Пресвятої Богородиці Вірменської Апостольської церкви; Володимир Якимів, єпископ християн віри євангельської; Віктор Гайдучок, заступник старшого пресвітера у Львівському регіоні євангельських християн баптистів.

До учасників спільної молитви з вітальним словом звернувся мер Львова Андрій Садовий.


На завершення всі присутні помолилися «Боже Великий, Єдиний».

varta1.com.ua: Новини

Ярошенко Олена