У Львові вшанували загиблих захисників України (ФОТО)

Вічна пам’ять!

Сьогодні, 29 серпня, у День пам’яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України, відбулася молитва у Гарнізонному храмі. Про це повідомила пресслужба ЛОР.

Голова Львівської обласної ради Ірина Гримак, перший заступник голови облради Євгеній Гірник та заступник голови Юрій Холод, заступниця керуючого справами облради Мирослава Туркало разом з представниками громади Львівщини, родичами військовослужбовців помолилися за загиблими захисниками у Гарнізонний храм свв. апп. Петра і Павла.

«За вісім років у нашій історії з’явилося багато трагічних днів. Таким днем є річниця Іловайської трагедії, 29 серпня 2014 року, коли цинічно було вбито наших хлопців. Ми зустрічаємося на панахидах і цим доводимо, що українці — велична нація, адже пам’ятаємо і шануємо наших Героїв — військовослужбовців і добровольців, які віддали життя за Батьківщину. У цьому велика відмінність між нами та нашими ворогами, які своїх людей, своїх воїнів не шанують. Українці ж зараз показують приклад мужності й великої єдності цілому світові», — наголосила Ірина Гримак.

Нагадаємо, 29 серпня 2014 року, порушивши досягнуті домовленості та норми міжнародного права, росіяни цинічно розстрілювали впритул українських військових, які виходили з так званого Іловайського котла.

varta1.com.ua: Новини

Ольга Чобіт

Читайте також