У Львові затримали наркоторгівця (ФОТО)

У нього вилучили небезпечні наркотики

Фото ілюстративне

У Львові поліцейські повідомили про підозру у збуті психотропної речовини «PVP» підозрюваному 39-річному чоловіку. Про це 19 січня повідомили у прес-службі поліції Львівської області.

Зазначається, що правоохоронці задокументували декілька фактів реалізації 39-річним чоловіком психотропних речовин мешканцям Львова та 18 січня затримали його в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України.

«Під час санкціонованих обшуків за місцем проживання затриманого правоохоронці виявили та вилучили: зіп-пакети з речовиною, схожою на «PVP», речовину рослинного походження, схожою на «марихуану» а також засоби для фасування, гроші, виручені від незаконної діяльності та інші речові докази. Усе вилучене було скеровано на експертне дослідження, яким було підтверджено, що вилучені речовини дійсно є психотропами та наркотиками», - йдеться у повідомленні.

Того ж дня слідчі територіального підрозділу поліції повідомили чоловікові про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) КК України.

Досудове розслідування триває.  Правоохоронці клопотатимуть про обрання підозрюваному запобіжного заходу – тримання під вартою.

 

varta1.com.ua: Новини

Ярошенко Олена