У міській раді прокоментували вибух в львівській котельні (ФОТО)

Жителі не залишилися без тепла та води

Фото ЛМР

Вночі, 26 березня стався потужний вибух у львівській котельні.  Вибухнув котел, одна людина отримала травми. Про це повідомляла «Варта 1»

На місці події працювали пожежно-рятувальні підрозділи міста Львова.  

У прес-службі львівської міської ради також відреагували на інцидент та повідомили, що тепло та гаряча вода від котельні на вул. Шевченка, 362а подаються мешканцям.

«Вибух стався приблизно опівночі у котельні нашого комунального підприємства «Залізничнетеплоенерго», в мікрорайоні Рясне-1. При розпалі відбувся вибух у котлі. Як наслідок оператор зазнав легких трамв, від госпіталізації чоловік відмовився. Також вибуховою хвилею вибило шибки у вікнах», - повідомила Ірина Маруняк, заступниця міського голови Львова з питань житлово-комунального господарства.

Читайте також: у львівській котельні стався потужний вибух (ФОТО)

Повідомлялося, що оператор, 1954 року народження отримав травму руки від скла.

На щастя обійшлося без жертв.

Читайте також: стали відомі подробиці вибуху у Львові (ФОТО)

«Відзначу, що тепло і гаряча вода до будинків, які обслуговує ця котельня, подаються. У котельні було 6 котлів. Зараз котел, який вибухнув, від’єднали від системи, працюють два котли і три залишаються в резерві. Отож проблем з подачею опалення немає. Відновлення котла і пошкоджень у будівлі котельні «Залізничнетеплоенерго» виконає власним коштом», - додала Ірина Маруняк.

Причину вибуху встановлюють компетентні органи.

 

varta1.com.ua: Новини

Ярошенко Олена