У Повітряних силах різко висловилися стосовно закінчення війни

Євлаш поділився думкою про те, коли може закінчитися війна з росією

ФОТО: ілюстративне

Речник Повітряних сил ЗСУ Ілля Євлаш наголосив, що ситуація на фронті зараз дуже мінлива. Він зазначив, що «ми пам’ятаємо, як ще влітку минулого року покійний очільник ПВК «Вагнер» Євген Пригожин організував ходу на москву». Про це він розповів в інтервʼю NV.

«Тоді реально існував великий шанс, що дещо може змінитись. А що буде завтра, що буде післязавтра? Якщо буде так все просуватись, то війна надовго. Можливо, на роки. Це не закінчиться завтра, післязавтра», - окреслив він.

 Речник Повітряних сил ЗСУ акцентував, що зараз над Україною нависла серйозна екзистенційна загроза - проти українців війною пішла держава, яка ставить за мету вбити кожного, забрати все, до чого дотягнеться: майно, бізнес, будинок тощо.

Раніше повідомлялося: Чмут спрогнозував, коли закінчиться війна

Євлаш наголосив, що держава має відверто говорити про війну із суспільством та пояснювати, наскільки ситуація серйозна. Зараз в нього є відчуття, що в Україні десь щось не так через різне відношення до війни. За його словами:  

«Люди ходять, відпочивають, і складається відчуття, що десь щось не так, бо одні гинуть - на Донбасі і на Запоріжжі, - а в інших все нормально, нічого не відбувається».

varta1.com.ua: Новини

Ілона Мартинюк

Читайте також