У розвідці дали оригінальну пораду Миколі Азарову

Пропонують здатися

Представник ГУР Андрій Юсов в ефірі телемарафону дав пораду Миколі Азарову.

Юсов порадив колишньому прем'єр-міністру України скористатися проєктом «Хочу жити», щоб залишитися живим.

Він може зателефонувати, діяти за інструкціями і «здатися в руки українського правосуддя».

За словами Юсова, у Росії тримають під наглядом перебіжчиків з України, але вони мають різний ступінь захисту, це залежить від того, наскільки часто їх використовують росіяни.

Довідково:

Микола Янович Азаров (нар. 17 грудня 1947, Калуга, РРФСР, СРСР) — колишній український політичний і державний діяч, колаборант російського походження. Батько Олексія Азарова.

Прем'єр-міністр України (11 березня 2010 — 28 січня 2014) від Партії регіонів, двічі виконувач обов'язків Прем'єра-міністра України (з 5 по 24 січня 2005 та з 3 по 13 грудня 2012), перший віце-прем'єр-міністр та міністр фінансів України в першому та другому урядах Віктора Януковича. Голова державної податкової адміністрації України в 1996—2002 роках. З серпня 2015 року голова організації «Комітет спасіння України», організація вважає себе «законним урядом України в еміграції», не визнає чинну владу України, називає її «військовою хунтою». Після Революції гідності пішов у відставку та утік до Росії разом з Віктором Януковичем та деякими ішними проросійськими політиками. З 2014 перебуває під санкціями Євросоюзу за привласнення державних коштів та корупції в Україні.

Один із співзасновників та колишній Голова (з 23 квітня 2010 по 28 лютого 2014) Партії регіонів.

Читайте також: СБУ ліквідувала Іллю Киву

Із червня 2014 року переховується на території РФ, перебуває у розшуку СБУ.

varta1.com.ua: Новини

Ольга Чобіт