Україна готова погодитись на кредит від США, - Зеленський

Вибір України вижити і перемогти

Президент Володимир Зеленський заявив, що Україна готова погодитись на кредитні гроші від США. Про це Зеленський сказав в інтерв'ю марафону «Єдині новини»

«Один сенатор нещодавно був і каже: »Чи ти погодишся на кредитні гроші?«. »А які є варіанти?« Він каже: »Ну, якщо тобі скажуть, що гроші кредитні або ти не отримаєш«. Я кажу: »А для чого ці вибори, якщо немає ніякого вибору«. Тому ми погодимося на будь-який варіант. Якби Україні запропонували дати в кредит сьогодні або безкоштовно все через рік, то ми б сказали: »Тільки сьогодні«. Наш вибір один – вижити і перемогти. Ми це пробуємо робити різними шляхами. Важливо – чим швидше, тим краще», - сказав президент.

Володимир Зеленський вважає, що Україна зможе отримати позитивне голосування Конгресу США.

Читайте також: В ОП назвали місто, яке стане ціллю росії під час нового наступу

«На превеликий жаль, питання війни Росії проти України стало на сьогодні внутрішньополітичним питанням Сполучених Штатів, хоча це безпека цього світу. І саме такий недорослий підхід я не розумію… На жаль, ми заручники того, що це є виборчий процес у США. Тим не менш, я вірю, працюю, надіюсь, що розум все ж таки переможе і ми отримаємо відповідну допомогу», - додав Зеленський.

varta1.com.ua: Новини

Ольга Чобіт

Читайте також