В день зникнення спілкувався з пацієнткою: на Львівщині восьму добу шукають відомого лікаря (ФОТО)

За інформацію про лікаря пообіцяли винагороду, пошуки тривають

Скріншот, народне толк шоу

Станом на п’ятницю, 31 березня триває вже восьма доба пошуків відомого львівського лікаря-педіатра Ігоря Гайдука. Про це повідомляє «Варта 1».

Лікар 24 березня вийшов з дому у Львові та не повернувся. У ході пошуків з'ясувалося, що лікар поїхав на дачу до села Бордуляки, однак його подальше місце перебування - невідоме.

Як повідомили в коментарі ТСН.ua в Головному управлінні поліції Львівської області, станом на ранок 31 березня чоловіка досі не знайшли.

«Надійшло звернення від родичів. Проводимо всі необхідні заходи, щоб встановити місцеперебування», - зазначила речниця поліції Світлана Добровольська.

Правоохоронцям відомо, що востаннє чоловіка бачили на дачі в Золочівському районі близько 16:00. Там у будинку знайшли речі чоловіка, у яких він вийшов із дому у Львові - куртку, чоботи та порожній рюкзак. Правоохоронці допускають, що зниклий переодягнувся в інший одяг, ймовірно темного кольору. Документи та телефон чоловік також залишив.

Ігор Гайдук

У Мережі в коментарях до новини про зникнення лікаря пацієнти пишуть, що спілкувалися з ним зранку в день зникнення. За словами Василини Русак, чоловік сам зателефонував їй близько 9:20. Напередодні ввечері жінка з дитиною були в Гайдука на прийомі.

«Я в 9:50 до нього ранком дзвонила, телефон був поза зоною. Що мене дуже здивувало. Бо Ігор Богданович завжди на зв'язку», - написала ще одна пацієнтка Анжеліка Горун.

Багато львів'ян називають лікаря найкращим у місті та сподіваються, що він знайдеться живий та здоровий. Ігор Гайдук - лікар-інфекціоніст, педіатр з досвідом роботи понад 40 років, кандидат медичних наук. Чоловік заснував медичний центр «Гайдук педіатрія» у Львові.

Родина лікаря пообіцяла винагороду 100 тисяч гривень тому, хто допоможе знайти.

Про це дружина, доньки та брат Ігоря Гайдука повідомили на своїх сторінках у Facebook. 

Причина зникнення лікаря надалі залишається таємницею.

Додамо, що Ігорю Гайдуку 69 років.

Прикмети: У нього худорлява тілобудова, чорне з сивиною волосся та чорно-сива борода. Вищий від середнього зросту. Світло-карі очі.

Був одягнений: фіолетову подовжену куртку, сині джинси або вельветові бежеві штани. Особливі прикмети: шрами на колінах внаслідок операції.

Якщо комусь відома будь-яка інформація про можливе місцезнаходження зниклого, просимо повідомити за номером 0630794883 або 102.

Ігор Гайдук - заснував центр «Гайдук педіатрія», лікар-інфекціоніст, педіатр з досвідом роботи понад 40 років, кандидат медичних наук

varta1.com.ua: Новини

Ярошенко Олена