Верещук відреагувала на чутки, що вона може очолити одну з ОВА

її хочуть звільнити з Кабміну

Віцепрем'єр-міністр — міністерка з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України Ірина Верещук зявила, що чутки про її звільнення почали з'явилися у деяких ЗМІ. Про це вона напсиала на своїй сторінці у соцмережі.

"Сьогодні деякі ЗМІ написали, що я нібито збираюсь очолити Тернопільську ОВА.

Доповідаю: По-перше, це неправда. По-друге, я б на це не погодилась. І моє керівництво про це чудово знає.І щоб двічі не писати: на жодну дипломатичну посаду теж не збираюсь", – написала Верещук.

Щодо відставки віцепрем'єр-міністра Верещук нардепи вагаються.

Читайте також: кого з міністрів хочуть звільнити

Довідково:

Ірина Андріївна Верещук (30 листопада 1979, Рава-Руська, Львівська область) — українська політична й державна діячка, віцепрем'єр-міністр — міністерка з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України з 4 листопада 2021 року. Народна депутатка України IX скликання від партії Слуга народу (29 серпня 2019 — 4 листопада 2021). Голова підкомітету з державної безпеки та оборони Комітету ВРУ з питань нацбезпеки, оборони та розвідки. Представляла Уряд у ВРУ з 4 вересня до 15 листопада 2019-го, була міським головою Рави-Руської (2010—2015). Кандидатка на посаду міського голови Києва від партії «Слуга народу» на місцевих виборах 2020 року.

varta1.com.ua: Новини

Ольга Чобіт